top of page

Benelux Kampioenschap Franse Jachthoorn 2024

Op 27 april zijn "De Koninklijke Gezellen van Sint Hubertus " gastheer voor het prestigieuze Benelux Kampioenschap Franse Jachthoorn van het BJF. Het kruim van nationale en internationale blazers zakt af naar Wiemesmeer om uit te maken wie er dit jaar het hardst uitblinkt in deze traditionele kunst die door Unesco is uitgeroepen tot Immaterieel Cultureel Erfgoed.

 

Dit alles in de gezellige sfeer van de Sint Hubertus Feesten maken er een niet te missen event van.

402620072_736654868508887_9110723830113524170_n_edited.png

Ochtendprogramma:
Competitie in volle gang

Vanaf de ochtend worden op vier verschillende locaties deelnemers beoordeeld door deskundige jury's. De spanning stijgt tijdens de beoordeling van Debutanten, Solo Sectie, Duo, Trio en Brevetten. Ontdek de talenten en bewonder de diversiteit van de deelnemers terwijl ze hun virtuositeit op de Franse Jachthoorn laten zien.

Luxueuze tent en culinaire verwennerij

Geniet van de luxe omgeving met een prachtige tent die speciaal voor dit evenement is opgezet. Laat je smaakpapillen verwennen door culinaire hoogstandjes terwijl je omringd wordt door de warmte van de muziek en de gemeenschap.

Middagprogramma: hoogtepunten en spectaculaire demonstraties

In de middag verplaatst de aandacht zich naar het hoofdterrein. Hier schitteren de finalisten in de Solo Finale, het Kampioenschap, de adembenemende Proef te paard, het magische Quintet, de begeesterende Groepen, en de felbegeerde Beker. Laat je betoveren door de veelzijdigheid van het Benelux Kampioenschap Franse Jachthoorn. Neem een kijkje bij de standhouders en geniet van de jacht demonstraties.

Prijsuitreiking en feestelijke afsluiting

Om 19:30 is het moment waar iedereen op wacht: het Palmares en de prijsuitreiking. Wie gaat er naar huis met de welverdiende bekroningen?

 

Sluit de avond feestelijk af om 21:00 met de beats van DJ Jan V, bekend van zijn optredens op Tomorrowland en het Sportpaleis voor Q-Music. Een spetterende afsluiter voor een onvergetelijke dag!

Europarcs

Zoek je slaapplaats ?

bottom of page